белот на живо

Перейти к контенту

Главное меню:

белот на живо
Начална страница | Belot.BG, Турнир по белот на живо - facebook.com, Белот.БГ - igames-bg.com, belot.bg - SIMpatichno.com, Белот на живо - Топ Игри - topigri.bg, Предаване на живо - Строево, , , .

Belot.BG е повече от онлайн сайт за Белот. Той е социална платформа за забавление. Освен Белот, платформата ни предлага игра на Табла и Сантасе (66). Играй любимите си картови и бордови игри при нас, докато създаваш нови приятели, обсъждаш актуални теми, обменяш подаръци или покоряваш класациите в различните игри. Модерният и изчистен дизайн позволява на играчите ни да играят без забавяне от всички възможни устройства – Web, мобилни устройства или през Facebook. Стани част от най-голямата платформа за картови игри в България . За да се потопиш напълно в атмосферата на Belot.BG не забравяй да се включваш в чат дискусиите, да комуникираш с други играчи и да изпращаш подаръци на любимите ти партньори по белот.. Join or Log Into Facebook Email or Phone. Password.
Бридж - Белот или за кратко Белот (Belot) е популярна игра на карти в България. В най-разпространената си форма белотът се играе от четирима човека по двойки с тесте от 32 карти: 7, 8, 9, 10, J (вале), Q (дама), K (поп), A (асо) от четирите бои (спатия, каро, купа, пика).. Макар и покерът да е любовта на живота ми, след дълъг процес на убеждаване от страна на приятелите ми реших, че е време да се науча да играя белот.. Белот на живо - , Том и Джери гоненица, Римски пъзел, Скуби Ду Терор в Тикал, Златотърсач Игра за двама , Zuma Deluxe Зума Делукс, Маджонг пингвини Mahjong Pinguy , Магическите. Предаване на живо от мястото на събитието. Сайтът на Строево подема инициативата на излъчва всичко интересно и важно директно през платформата.. . .
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Назад к содержимому | Назад к главному меню